4,5 40 reviews

Interieuradvies
op maat

Beks Interieur helpt je graag met het uitkiezen van gordijnen, raamdecoratie, buitenzonwering en vloeren op basis van een interieuradvies op maat. In onze interieurwinkel in Maastricht, aan huis óf op je bedrijfslocatie.

Interieuradvies, hoe werkt dat?

Stap 1
Wensen en eisen bespreken

Om een goed advies te kunnen geven, nemen we de tijd om jouw wensen en eisen in kaart te brengen. We stellen enkele belangrijke vragen. Op basis van jouw antwoorden kunnen wij al een selectie van geschikte producten maken.

Stap 2
Producten tonen & uitdiepen

We tonen de producten en beschrijven alle voor- en nadelen. Op die manier ga je vanzelf een voorkeur ontwikkelen. De producten die overblijven, bekijken we tot in detail. Zo kijken we o.a. naar stoffen, kleuren en merken.

Stap 3
Passende combinatie maken

Enkele favorieten blijven over. Samen maken we een passende combinatie van de getoonde materialen, stoffen, vormen, structuren en kleuren. Uiteindelijk krijg je een product op maat dat optimaal past bij jouw interieur.

Stap 4
Prijsindicatie

Wanneer je een keuze hebt gemaakt en de maten weet, kunnen wij direct een prijsindicatie geven. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Bij interesse plannen we een meetafspraak, bij jou thuis of je bedrijfspand.

Stap 5
Plaatsing

Is de opdracht akkoord, dan nemen we snel contact met je op voor het inplannen van een afspraak. Samen zoeken we een geschikt moment voor plaatsing van de producten. Daarna kun je heerlijk gaan genieten van jouw complete interieur.

Kom vrijblijvend langs in de winkel of maak een afspraak

Laat hier je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.