4,5 40 reviews

Over ons

Beks Interieur is jouw persoonlijke interieurstylist voor gordijnen & raamdecoratie, buitenzonwering en vloeren. Actief binnen de particuliere en zakelijke markt, in regio Maastricht en omgeving (Zuid-Limburg). Maar ook landelijk inzetbaar op het gebied van interieurprojecten voor zorginstellingen, horeca en hotels.

25+ jaar vakmanschap

Meer dan 25 jaar geleden werd Beks Interieur opgericht door Rob Beks. Op jonge leeftijd leerde hij het stoffeerders vak in het interieurbedrijf van zijn vader Frans Beks. In het begin was Frans nauw betrokken bij de groei van het bedrijf. Als ervaren leermeester bracht hij zijn ambacht over op de medewerkers.

Enkele jaren later sloot zus Miriam aan. Waar Rob zich vooral op de praktijk richt, gebruikt interieurstylist Miriam haar scherp oog en affiniteit met interieur voor interieuradvies op maat. Zowel in de winkel als aan huis of op locatie, krijg je waardevolle tips en adviezen om binnen het brede productaanbod een goede keuze te maken.

Samen zijn Rob & Miriam de drijvende kracht achter Beks Interieur. Dagelijks zetten zij zich in voor tevreden klanten. Maar zeker ook met de verkoopadviseurs en stoffeerders achter hen, vormt Beks Interieur een gedreven team dat zorgt voor een mooi interieur in elke gewenste stijl.

Ons werk

Van particuliere woning tot bedrijfspand, zorginstelling, horeca en hotel. Regionaal of internationaal. Dit is ons werk.

Blijf op de hoogte